Julklappar

Är så glad för mina julklappar! 
Fick ett grymt contouring kit, presentkort, nagellack, en morgonrock, örhängen och lite till. Contouring kitet fick jag av sambon och är från Kat Von D. Som till och med vunnit pris för just det här contouring kitet om jag inte fattat fel? Är iallafall så glad! 

Hur snygg är inte designen på kitet? Fick även borstar till som ligger i den långa förpackningen! 



Fick också generösa presentkort på Nacka forum så kunde äntligen köpa mig en serie i ansiktsvård. Har inte hunnit använda produkterna i så många dagar men min hy känns redan bättre, och krämerna luktar gudomligt



Dom här nagellacken är to die for. Penseln är rund och formar sig efter nageln helt perfekt. Och färgerna sen... Har inte hunnit testa alla. Men den röda har jag på naglarna nu. SOM jag letat efter just den här röda nyansen. Men varje gång jag köpt ett nagellack som ser ut att vara det jag söker så blir färgen helt annorlunda på naglarna sen. Typ orange? Men det här nagellacket var över förväntningarna och som äntligen är exakt den nyansen jag vill ha! 


Har hört mycket gott om elf's produkter. Dock var dom produkterna jag egentligen ville ha slut. Så jag köpte dom här istället för att prova och jag gillar dom verkligen, speciellt BB creamen. Den är så enkel och skön att ha på ansiktet vilket är bra för min hy just nu under vintern när jag är extra känslig. Tummen upp även där!