Vill ha

Var på IKEA idag. Fy vad det riktigt kliade i fingrarna. Ville ha typ allt haha. Men får vänta lite med det tills vi flyttat och bott in oss lite. Men det var ändå så himla kul att gå runt och titta lite på saker, och få en lite bättre bild av om vissa möbler skulle passa. Hittade några speciellt fina grejer som vi vill ha senare.

Nu när vi bott så litet i lite mer än två år så ska det bli skönt att inte ha så mycket grejer i början, så får vi liksom samla på oss med tiden. Eftersom vi kommer att bo i en trea så har vi ett rum som kommer att vara tomt till den dagen vi bestämmer oss för att skaffa barn. Det rummet kommer bli stället där vi förvarar saker vi inte vill ska stå framme. Sen kommer jag att ha en del av rummet som sminkrum med ett skrivbord, och alla mina smycken och pysselgrejer får ta plats i min lilla hörna. Sen får sambon ta en del av rummet att göra vad han vill med. Men mest kommer det nog användas lite som ett kontor/förvaringsrum. Resten av hemmet vill vi ha stilrent och enkelt med så lite saker som möjligt. 

Här är iallafall tre vitrinskåp som vi såg idag och tyckte mycket om. Alla tre blir för mycket för oss, men en eller två av dom skulle bli fint till vardagsrum och hall. 




Förvaringsbordet längst upp till vänster blev vi båda helt kära i. Men den är sååå dyr. Den får vi köpa senare. Men skulle bli helt perfekt att ha i vår stora hall. Tv bänken i samma serie är också så himla fin. Men vi ska få en jättefin tv bänk av min pappa. Så den har vi till en början och sen får vi se i framtiden. Malmbyrå har vi tre st i svartbrun, Men lägenheten går i vitr rakt igenom, även vitmålat ekgolv så är osäker på om dom kommer passa in. Med tiden skulle jag vilja byta ut dom en efter en mot vita. Och så skrivbordet som kommer att bli det jag ska ha som sminkbord. Jag gillar den svartbruna mer, men tror även där att den i vit skulle passa bättre. Det får jag suga på ett tag till. 

Herregud nu är det bara 13 dagar kvar. Vi har sakta börjat packa ihop grejer här hemma. Tiden går så fort och snart är det liksom dags. Och som vi längtar!

Bilder lånade från IKEA.com